Sikertörténetek

Talp reflex

Talp reflex masszázsra járok Timihez, és azóta jobb az emésztésem és sokkal jobban alszom. :)

Hátfájás

A napokban én is ellátogattam Tímeához hát és vállfájdalom miatt. Egy élményben volt részem. Nem csak figyelmes és kedves volt velem ,de nagyon professzionális szolgáltatást nyújtott számomra, elérhető áron. Masszázs kuckó nagyon hangulatos berendezésű volt, ami nagyon kellemes légkört teremt a pihenni vágyóknak. Máskor is jövök.

Indiai fejmasszázs

Indiai fejmasszázsra mentem Tímeához. Igazából nem vártam semmit, de ahogy elkezdte a fejmasszázst, nem is gondoltam, hogy ilyen lágy masszázzsal ennyire el lehet lazulni. Az volt az érzésem, hogy minden kerek. Még fogok menni.

.

Teljesen kikapcsoltam a talpmasszázsom közben. Annyira jól esett, hogy konkrétan elaludtam. A masszázs végére teljesen felfrissültem. Szuper volt! Máskor is jövök!

.

Kiváló, tapasztalt szakember, szép környezetben. Csak ajánlani tudom!

.

Igényes,gyönyörű környezetben várja vendégeit, nagyon kedves,profi szakember,mindenkinek csak ajánlani tudom.

.

Kivételes szaktudású Hölgy, már első masszázs után érezhető a kedvező hatás. Mindenkinek ajánlom!

.

Timi's magic hands, are brilliant

:)

Tímea, kedves, szerény, tapintatos és nagyon érti a dolgát. Örülök, hogy rátaláltam.

Áldott állapotban

Kedves Timi!

Szeretném megosztani azt a csodás dolgot ami a héten történt velem. Lassan háromévnyi próbálkozás és egy két hónappal ezelőtti sikertelen inszemináció után most kiderült, hogy kisbabát hordok a szívem alatt. Számomra ez olyan nagy öröm és boldogság, hogy egyelőre még szavakat sem találok rá. Az igazság az, hogy január elején kezdtem el a hara hasmasszázst és a talpreflexzóna masszázst Nálad, és bár szorgalmasan jártam, mégis hihetetlen, hogy ennek a néhány alkalomnak máris van eredménye, hiszen a terhességi teszt és a vérvétel eredménye is pozitív lett. A masszázs mellett kb. fél éve tartom a szénhidrátmentes diétát az inzulinrezisztenciám miatt, illetve szintén januártól hetente kétszer jártam Aviva tornára. Az évek során a vérből mért hormon eredményeim sosem voltak tökéletesek (magas prolaktin, alacsony progeszteron), ezért gyógyszeres kezeléseket is kaptam, de a sikertelen inszemináció után félretettem ezeket, és megpróbáltam más, alternatív utat keresni. Így jött az elmúlt négy hét a masszázsokkal és az Aviva tornával! Még egyszer köszönöm a segítségedet!

Zsófi

Új hozzászólás hozzáadása