Metamorf masszázs

A Metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika. Ez a technika a gerinc reflex pontjait célozza meg. A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, illetve a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is. Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom ide kerül, és itt raktározódik el. A Metamorf masszázs nagyon lágy, finom érintésekkel „dolgozik”, létrehoz egy energiateret, előidézve ezzel a mély, megváltozott tudatállapotot. Ez a tudatállapot megteremti azt a lehetőséget, hogy hozzáférjünk az elraktározott sérelmekhez, lelki blokkokhoz, melyek akadályozzák az energia szabad áramlását, és hogy önmagunkkal harmóniában éljünk. A metamorf masszázs oldja ezeket a blokkokat, szabad utat biztosít az energiaáramlásnak. Segít megérteni és átalakítani félelmeinket, gátlásainkat, rossz beidegződéseinket, a haragot, a nyomasztó érzéseket. Nyitottabbá, oldottabbá és kiegyensúlyozottabbá válunk. Könnyebben nyitunk magunk felé és ez által a világ felé is. Visszatér az önbizalmunk, az életbe vetett hitünk.

Kedvezően hat:

Pszichoszomatikus tünetekre, végtaggörcsökre, gyomorfekélyre, cukorbetegségre, allergiára, asztmára, migrénre, depresszióra, pánikbetegségre, körömrágásra, autoimmun betegségekre, vérnyomás problémákra, vese, máj, epe, emésztési gondokra, ízületi problémákra, idegbecsípődésekre, csont-és fogproblémákra, hajhullásra, torok-és fülfájásra. A módszer kíméletes, 3 idősíkon oldja a traumákat. Múltbeli életek, magzati kor sérülései, születés pillanatától (császáros, köldökzsinóros, nehéz születés) a jelen pillanatig.

Mindenkinek ajánlott kisgyerekektől kezdve az aggastyánokig, ismert mellékhatása nincs. A kezelés kényelmes ruhában történik.

 

Kugelmann Tímea

Tündérzug
1138 Budapest, Népfürdő u. 17/a

Hétfő, Szerda, Csütörtök: 14:00-20:00
Kedd, Péntek: 9:00-14:00
Szombat, Vasárnap: Zárva

Plusz Egészségközpont
1048 Budapest, Bőröndös u. 5.

Telefonos bejelentkezés alapján
+36 20 522 9892 timimasszazs@gmail.com